Blogi

Hyvä pohjatyö; parempi tulos. Case: Peruskuntoharjoittelu. • 05.05.2014

Moni aloittaa liikuntakauden liian kovalla harjoittelulla ja pohjien huollinen rakentaminen jää puolitiehen tai pois kokonaan. Tässä blogitekstissä fysioterapeutti FAF personal trainer Johannes Hesso kirjoittaa peruskuntoharjoittelun merkityksestä.

 - Innosta personal trainer

Toimistotyö vaatii lihasvoimaa! • 13.03.2014

Puntti nousee mutta toimistossa lihakset kipeytyvät! Tilanne on nurinkurinen ja on korjattavissa pienillä nikseillä! Fysioterapeutin ja personal trainerin vinkkejä kiireettömämpään arkeen ja työhyvinvoinnin kasvattamiseen.

Hyvä personal trainer osaa kartoittaa lihastasapainon ja luo keskivartalon hallintaa tukevan kuntosaliohjelman. - Innosta personal trainer

Stressi on hyvä renki mutta huono isäntä! • 06.03.2014

Personal trainer, fysioterapeutti Johannes Hesson näkemyksiä stressistä sen vaikutuksista fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin. Lue ja saat hyviä vinkkejä oman stressinhallinnan ja työhyvinvoinnin parantamiseen!

Personal trainer auttaa voimaan hyvin. - Innosta personal trainer

hyvä personal trainer sitoo asiakkaan hengitys- ja verenkiertoelimistön harjoittamisen sykealueisiin • 21.05.2014

Hengitys- ja verenkiertoelimistön harjoittaminen kannattaa sitoa sykealueisiin. Järkevä ja sykeohjattu treeni kehittää monipuolisesti ja mahdollistaa harjoittelun jaksottamisen eri harjoituskausiin esimerkiksi vuoden aikana. Tässä tekstissä perehdytään sykealueiden määrittämiseen ja eri sykealueilla tapahtuvan treenin vaikutuksiin esimerkiksi maitohapon eritykseen.

Hyvä personal trainer neuvoo sykealueiden määrittämisessä! Maksimisykkeitä voit etsiä intervallivedoin esim. Helsingin Paloheinässä. - Innosta personal trainer

Niska-hartiaseudun kivut kuriin ilmaisella treeniohjelmalla! • 20.08.2014

Niskahartiaseudun kipujen syy on usein alueen heikko lihaskunto. Törmään jatkuvasti jännityspäänsärystä kärsiviin toimistotyöläisiin, jotka mielummin popsivat aspiriinia päänsärkyynsä, kuin vahvistavat niskahartiaseudun lihaksistoa ja tarkistuttavat työpisteensä ergonomian asiantuntijalla. Tekstin lopuksi on helppo ja kuvallinen treeniohjelma ilmaistalouden kunniaksi. Get yours now and train!

Jännityspäänsärky on hoidettavissa ihasvoimaharjoittelulla. Hyvästä personal trainerista on apua! - Innosta personal trainer

Vastauksia yritysliikuntaryhmien aktiivien ja personal training -asiakkaiden kysymyksiin. Case: tasannevaihe • 25.11.2014

Välilläon hyvä pysähtyä ja miettiä, miksi treeni ei kulje. Aina harjoitusintensiteetin lisääminen tai painojen lisäminen ei ole ratkaisu. Takaisin kehitysuralle voi päästä myös hyvin toteutetun lepoviikon avulla.

Yritysliikunnan ja personal trainingin kysymyksiä ja niihin vastauksia. - Innosta personal trainer

Fysioterapeutti suosittelee venyttelemään: oikein vai väärin? • 23.01.2015

On tilanteita, joissa venyttely haittaa itse urheilusuoritusta. Hae ohjeet oikeaoppiseen venyttelyyn fysioterapeutilta ja nopeutat palautumista ja uudehkon tutkimustiedon valossa kasvatat myös lihasvoimaa.

 - Innosta personal trainer

Juoksijan polvi on yleinen ja hoidettavissa oleva rasitusvaiva. • 29.04.2015

Treeni sujuu mutta polven ulkosyrjä ärtyy juostessa. Juoksijan polvi on yleinen vaiva, jonka syntymekanismin ymmärtämiseen ja hoitoon fysioterapeutin pakeilla kannattaa panostaa. Saat lisää kivuttomia juoksukertoja ja opit ymmärtämään kehosi rakennetta ja toimintaa.

juoksijan polvi - Innosta personal trainer

Kokemuksia, linkkivinkkejä ja asiaa personal trainer -palveluista • 03.07.2014

Mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota valitessasi hyvää personal traineria? Helsingissä on runsauden pulaa treenareista ja treenipaikoista. Hyvä, kokenut ja koulutettu personal trainer saa aikaan tuloksia. Lue lisää siitä, mitä on personal training ja mitä valmennukselta kannattaa odottaa. Lisäksi listailen hyviä linkkejä treenailijan avuksi mm.ravitsemuksen ja treenauksen suunnitteluun.

Personal trainerin työ Helsingissä - Innosta personal trainer

Kyykkää! • 13.07.2015

Vahvat jalat ovat hyvä perusta moneen liikuntalajiin. Tekstiä jalkalihasten vahvistamisesta sekä ilmainen treeniohjelma kyykkyjen tekoon!

Voimarjoittelu personal trainer kokemuksia - Innosta personal trainer

Personal trainingin hyötyjä asiakkaidemme kokemana! • 12.10.2016

Personal trainerin kokemuksia sekä näkemyksiä ja animaatio siitä, miksi kannattaa investoida koulutettuun ammattilaiseen, kun tavoitteena on saada konkreettisia terveyshyötyjä.

Personal trainer ja liikunnan hyödyt. - Innosta personal trainer

Lihasta! • 25.03.2014

Personal trainer, fysioterapeutti Johannes Hesson ajatuksia lihasvoimaharjoittelusta ja lihaskasvusta.

Helsinki ja personal training -palvelut kuuluvat yhteen kuin lusikka soppaan. - Innosta personal trainer

Fysioterapeutti, personal trainer vai molemmat. Helsingissä on varaa, mistä valita! • 16.10.2014

Fysioterapeutin osaamista kannattaa hyödyntää riittävän ajoissa. Helsingissä on kattava tarjonta alan ammattilaisia. Personal trainer lisensoitu fysioterapeutti on oiva apu paitsi valmennuksessa niin myös kuntoutuksessa.

physiotrainer vai joku muu - Innosta personal trainer

Vaihtelua harjoittelurutiiniin uusien liikuntamuotojen avulla • 10.03.2015

Vaihtelu virkistää ja kevään edetessä kannattaa kokeilla uusia liikuntamuotoja. Kirjoituksessa perehdytään lyhyesti muutamaan lajievaihtoehtoon, joiden avulla voi hakea vaihtelua omaan liikuntarepetuaariin.

valmennusta ja fysioterapiaa - Innosta personal trainer

Hyvinvoiva tietotyöläinen on kilpailuetutekijä! • 15.04.2014

Hyvä strategia perustuu ainutlaatuisiin kilpailuetutekijöihin. Tietovaltaisilla aloilla hyvinvoiva työntekijä on kilpailuetutekijä, johon kannattaa panostaa. Huippuasiantuntijan olessa kyseessä kyse on ehdottomasti ainutlaatuisesta kilpailuetutekijästä. Se ei oikein skaalaudu ja se on helposti menetettävissä vaikka kilpailijan leipiin. Panostamalla suunnitelmallisesti työhyvinvoinnin kehittämiseen yrityksessä pidetään huolta myös tulevaisuuden kilpailukyvystä. Blogitekstissä perehdytään hieman työhyvinvoinnin rooliin osana yrityksen pelisuunnitelmaa.

Helsingissä työhyvinvoinnin kehittämisen palveluita on tarjolla paljon. - Innosta personal trainer

Kokemuksia sykevälivaihteluteknologian käytöstä personal trainingissä. • 18.10.2017

Hyvä fysioterapeutti ja personal trainer seuraa ja sparraa myös asiakkaan palautumista!