Lupaamme, että saatat liikuttua pysyvästi!

Fysioterapeutit ja personal trainerit

Yrityksen visio on olla alan halutuin fysioterapia sekä personal trainer -yritys Helsingissä. Fysioterapeutit ja valmentajat ovat tärkeitä kumppaneitamme ja alansa arvostettuja ammattilaisia. Yritystä kehitetäänkin jatkuvasti heitä ja asiakkaita kuunnellen.

Palveluissamme yhdistyy vahva fysiikkavalmennus- ja kuntoutusosaaminen sekä personal training. Valitessasi meidät treenauttajaksesi olet varmasti luotettavissa käsissä. Lähtötilanteesi määrittää, muotoutuuko valmennuksesta fysioterapeuttinen vai personal training -kokonaisuus.

 • Johannes Hesso, fysioterapeutti, Faf personal trainer

  Johannes Hesso, fysioterapeutti, Faf personal trainer

  MMM, ft. Johannes on seitsemän vuoden valmennuskokemuksen taustalla varustettu personal traineri. Lähellä sydäntä ovat kamppailulajit, juoksuharjoittelu sekä painonpudotusasiakkaiden ohjaus. Valmennustyön ohella Johannes vastaa yrittäjänä myös Innosta -yrityksen pyörittämisestä.

  • 050 321 0717
  • Sähköposti
 • Joonas Putti, fysioterapeutti, pt.

  Joonas Putti, fysioterapeutti, pt.

  Joonas on Helsinkiläinen fysioterapeutti ja valmentaja sekä iso jässikkä raameiltaan. Hänen valmennusote on yksilöllinen ja siinä korostuu nousujohteisuus ja tavoitteellisuus. Joonaksen oma lajitausta on voimanostossa, kuntosaliharjoittelussa ja palloilulajeissa.

 • Mari Ahlgren, fysioterapeutti, koulutettu hieroja

  Mari Ahlgren, fysioterapeutti, koulutettu hieroja

  Ft., koulutettu hieroja Mari on pitkällä jalkapallon kilpaurheilutaustalla varustettu ammattilainen. Mari on toiminut useita vuosia niin Hongan naisten, Suomen tyttöjen maajoukkueen kuin myös miesten futsal -maajoukkueen fysioterapeuttina. Mari on myös oiva valinta, kun tarvitset asiantuntevan fysioterapeutin synnytyksen jälkeiseen harjoitteluun!

 • Sanna Oksanen, fysioterapeutti, Physiotrainer

  Sanna Oksanen, fysioterapeutti, Physiotrainer

  Ft. ja physiotrainer Sanna on porukan nestori. Sanna on kovan luokan konkari niin personal trainerina kuin myös fysioterapeuttina kipuasiakkaiden parissa. Jos haluat toiminnalliseen harjoitteluun erikoistuneen kilpafitnessurheilijan ja äärimmäisen mukavan tyypin, niin Sanna on oiva valinta.

 • Rauno the Staffy

  Rauno the Staffy

  Rauno eli Rauski jatkaa jo edes menneen Into -staffin tassujen jäljissä. Rauski toimii omalla staffimaisella energiallaan porukan työhyvinvointivastaavana. Hän osallistuu myös tasaisen epätasaisesti valmennuksiin asiakkaiden niin halutessa. Todennäköisesti ainoa pusuttelija asiakkaiden suuntaan tässä yrityksessä.

Ota yhteyttä

Jos sinua askarruttaa jokin harjoitteluun tai vaikka palautumiseen liittyvä asia, niin kysy meiltä apua vaikka meilitse. Se ei maksa mitään ja ohjaamme sinut eteenpäin, jos oma ammattitaitomme ei treenihaasteesi ratkaisemiseen riitä. Lääkäripalveluiden ja OMT-fysioterapian osalta teemme Helsingissä yhteistyötä INTO terveyden kanssa. Jos tarvitset hierontaa, tai haluat pätevän osteopaatin vastaanotolle niin suosittelemme Suomen urheiluhierontakeskusta.

Ota yhteyttä ja tutustu meihin ilmaisen ensitapaamisen merkeissä! Toimimme pääkaupunkiseudulla ja olemme kaikki personal trainereita sekä pohjakoulutukseltamme fysioterapeutteja.

Moni kolmen kuukauden personal trainer -valmennuspaketin ostanut asiakas jatkaa meidän valmennuksessa vuosia. Fysio ja pt -palvelumme eivät ole sidottuja tiettyyn paikkaan; toimimme niin lenkkipoluilla, kuntosaleilla, hiihtoladuilla kuin myös asiakkaidemme kotona! Tällä hetkellä pisimpään innostunut on valmennuksessa kuudetta vuotta. Asiakkaidemme saavuttamat tulokset sekä tyytyväisyys puhuvat puolestaan.