Lupaamme, että saatat liikuttua pysyvästi!

Fysioterapeutit ja personal trainerit

Yrityksen visio on olla alan halutuin fysioterapia sekä personal trainer -yritys Helsingin ja Espoon alueella. Fysioterapeutit ja valmentajat ovat tärkeitä kumppaneitamme ja alansa arvostettuja ammattilaisia. Yritystä kehitetäänkin jatkuvasti heitä ja asiakkaita kuunnellen. Ota yhteyttä ja sovi ilmainen ensitapaaminen vaikka kahvikupposen ääressä.

Personal trainer ja fysioterapeutti avuksi kotiin, kuntosalille tai vaikka työpaikan selkäryhmän vetämiseen.

Palveluissamme yhdistyy vahva fysiikkavalmennus- ja kuntoutusosaaminen sekä personal training. Valitessasi meidät treenauttajaksesi olet varmasti luotettavissa käsissä. Lähtötilanteesi määrittää, muotoutuuko ostettavasta palvelusta fysioterapia- vai personal training -kokonaisuus. Tulemme kotiisi tai menemme kanssasi kuntosalille tai lenkkipolulle. Mihinkään kuntoklubijäsenyyksiin emme sinua sido.

 • Johannes Hesso, fysioterapeutti, Faf personal trainer also in english

  Johannes Hesso, fysioterapeutti, Faf personal trainer also in english

  Fysioterapeutti, Faf pt Johannes on yli 12 vuoden valmennuskokemuksen taustalla varustettu personal traineri. Lähellä sydäntä ovat kamppailulajit, juoksuharjoittelu sekä painonpudotusasiakkaiden ohjaus. Johannekselta voit kysyä tarvittaessa lisää valmennuksesta ja fysiopalveluista.

  • 050 321 0717
  • Sähköposti
 • Heini Kaappola, fysioterapeutti, personal trainer

  Heini Kaappola, fysioterapeutti, personal trainer

  Heini on fysioterapeutti ja kestävyysvalmentaja. Ratsastustaustainen, kestävyyslajien moniosaajana Heini taitaa niin hiihdon kuin triathlonin osalajien vaatimukset. Valmennuksessaan hän painottaa pitkäjänteistä ja suunnitelmallista työtä tavoitteiden saavuttamiseksi, unohtamatta kuitenkaan liikunnasta nauttimista

 • Sanna Oksanen, fysioterapeutti, Physiotrainer

  Sanna Oksanen, fysioterapeutti, Physiotrainer

  Ft. ja physiotrainer Sanna on porukan nestori. Sanna on kovan luokan konkari niin personal trainerina kuin myös fysioterapeuttina kipuasiakkaiden parissa. Jos haluat toiminnalliseen harjoitteluun erikoistuneen kilpafitnessurheilijan ja äärimmäisen mukavan tyypin, niin Sanna on oiva valinta.

 • Joonas Putti, fysioterapeutti, pt.

  Joonas Putti, fysioterapeutti, pt.

  Joonas on Helsinkiläinen fysioterapeutti ja valmentaja sekä iso jässikkä raameiltaan. Hänen valmennusote on yksilöllinen ja siinä korostuu nousujohteisuus ja tavoitteellisuus. Joonaksen oma lajitausta on voimanostossa, kuntosaliharjoittelussa ja palloilulajeissa. Jos juoksu- tai voimannostoteniikka kiinnostavat, niin Joonaksen kanssa harjoittelu onnistuu vaikka Helsingin keskustan kuntosaleilla tai keskuspuistossa.

 • Kirsi Jokelainen, Fysioterapeutti, Faf personal trainer

  Kirsi Jokelainen, Fysioterapeutti, Faf personal trainer

  Kirsi on vankalla ammattitaidolla varustettu empaattinen mutta samalla jämäkkä valmentaja Espoosta. Kirsin kanssa suunnittelet toimivan ruokavalion ja treenit toteutuvat sekä turvallisesti että tehokkaasti. Hän ymmärtää hyvin myös kivun aiheuttamat haasteet harjoittelussa omakohtaisten kokemustensa kautta. Kirsin valmennuksessa on hauskaa ja inspiraation lähteenä toimivat sydäntä lähellä olevat fitness -lajit.

 • Tiina Krusberg urheilufysioterapeutti personal trainer

  Tiina Krusberg urheilufysioterapeutti personal trainer

  Tiina on vastaus tavoitteellisesti treenaavien harrastekilpaurheilijoiden toivomuksiin. Urheilufysioterapeuttina, MM-mitalistina sekä kilpatriathlonistina Tiina on kova lisä porukkaamme ja hän pitää tottakai myös eläimistä. Tiinalla on kotona jänis!

 • Rauno the Staffy

  Rauno the Staffy

  Rauno eli Rauski jatkaa jo edes menneen Into -staffin tassujen jäljissä. Rauski toimii omalla staffimaisella energiallaan porukan työhyvinvointivastaavana. Hän osallistuu myös tasaisen epätasaisesti valmennuksiin asiakkaiden niin halutessa. Todennäköisesti ainoa pusuttelija asiakkaiden suuntaan tässä yrityksessä.

Ota yhteyttä! Toimimme Helsingin lisäksi myös Espoossa ja Vantaalla!

Jos sinua askarruttaa jokin harjoitteluun tai vaikka palautumiseen liittyvä asia, niin kysy meiltä apua vaikka meilitse. Se ei maksa mitään ja ohjaamme sinut eteenpäin, jos oma ammattitaitomme ei treenihaasteesi ratkaisemiseen riitä. Lääkäripalveluiden ja OMT-fysioterapian osalta teemme Helsingissä yhteistyötä INTO terveyden kanssa. Jos tarvitset hierontaa, tai haluat pätevän osteopaatin vastaanotolle niin suosittelemme Suomen urheiluhierontakeskusta.

Ota yhteyttä ja tutustu meihin ilmaisen ensitapaamisen merkeissä! Toimimme pääkaupunkiseudulla ja olemme kaikki personal trainereita sekä pohjakoulutukseltamme fysioterapeutteja.

Moni kolmen kuukauden personal trainer -valmennuspaketin ostanut asiakas jatkaa meidän valmennuksessa vuosia. Fysioterapia ja personal trainer -palvelumme eivät ole sidottuja tiettyyn paikkaan; toimimme niin Pohjois-Helsingin lenkkipoluilla, pääkaupunkiseudun kuntosaleilla, hiihtoladuilla kuin myös asiakkaidemme kotona! Tällä hetkellä pisimpään innostunut on valmennuksessa kuudetta vuotta. Asiakkaidemme kokemukset sekä heidän saavuttamat tulokset sekä tyytyväisyys puhuvat puolestaan.