Karvan verran paremmat fysioterapeutit avuksi koko Helsingin alueella!

Fysioterapia soveltuu sinulle, joka tarvitset oman lähtötilanteesi vuoksi fysioterapeutin ohjaamaa harjoittelua. Pääset siis fysioterapiaan ilman läheterulianssia. Kokeneen tuki- ja liikuntaelimistön kuntoutukseen erikoistuneen fysioterapeutin apu mahdollistaa tavoitteesi saavuttamisen turvallisesti ja tehokkaasti.

Kun kipu rajoittaa liikettä hyvä fysioterapeutti on korvaamaton apu

Fysioterapia alkaa lähtötilanteen kartoituksella ja mahdollisten tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien selvittämisellä. Fysioterapiassa edetään asiakkaan tilanteesta riippuen lihastasapainokartoituksin, liikkuvuusrajoitusten ja esimerkiksi välilevyongelmien ja iskiaskipujen kartoituksen avulla. Hyödynnämme jatkuvasti kuntoutuksen yhteistyöverkostoamme Helsingissä. Saat siten parhaan moniammatillisen tuen! Fysioterapia tähtää tavoitteesi saavuttamiseen tehokkaan, turvallisen ja ammattitaitoisen ohjauksen avulla. Lisää fysioterapiasta ja sen moninaisista toteutustavoista voit lukea täältä. Kuntoutumisen ei tarvitse tapahtua kliinisissä olosuhteissa neljän seinän sisällä vaan mahdollisuuksien mukaan siellä ja niissä lajeissa, joissa itse haluat!

Neljän tapaamisen kuukausipaketin hinta -arvio: Euro 380-440 + alv 0%

Innosta fysioterapiaohjelma

Motivaatio kunnossa, perusteet hallussa mutta kaipaat päivitystä treeniohjelmaasi tai sinulla ei ole sellaista. Fysioterapia muodostuu kahdesta fysioterapiatapaamisesta, joiden perusteella saat haluamaasi tavoitetta palvelevan treeniohjelman. Ensimmäisen tapaamisen yhteydessä perehdytään tavoitteeseesi ja mahdollisiin vammoihin tai ongelma-alueisiin kropassasi. Personal trainer lisensoitu fysioterapeutti laatii tapaamisen perusteella harjoitusohjelman, joka vedetään yhdessä läpi toisella kerralla. Pystyt jatkamaan itsenäisesti harjoittelua ilman, että sinun tarvitsee lopettaa harrastustasi mahdollisten tuki- ja liikuntaelin haasteiden vuoksi.

Harjoittelu ja tutkimus voidaan tehdä kotonasi, kuntosalilla tai vaikka Töölön kisahallilla Helsingin keskustassa. Olennaista on, että sinulle tärkeä liikuntamuoto tai harrastus tulee huomioiduksi heti ensimetreistä lähtien.

Valitse Innosta fysiotreeniohjelma ja sisällytä siihen tarpeidesi mukaan esim.seuraavia teemoja:

  • Kuukausiohjelma
  • Saliohjelma
  • Treenivihko
  • Vastauksia harjoittelua koskeviin kysymyksiisi

Suunnittelet lopullisen kokonaisuuden yhdessä fysioterapeuttisi kanssa. Kahden tapaamisen hinta-arvio: euro 200 alv 0%

Tyypillisiä vaivoja sekä kiputiloja, jolloin fysioterapeuttimme ovat oiva apu.

Polvet kipeytyvät juostessa:

Fysioterapeutti analysoi juoksutekniikan sekä tekee huolellisen tutkimuksen ja lihastasapainokartoituksen. Usein ammattilaisemme lähtevät asiakkaan kanssa maastoon ja kenkäostoksille. Erittäin tyypillistä on se, että polvien kipeytyminen johtuu jostain muusta kuin itse polvista. Voi olla, että asiakas on vaihtanut hyvin tuetut kengät paljasjalkatossuihin, ja kasvattanut harjoittelun intensiteettiä samanaikasesti. Kroppa ei adaptoidu isoon määrään samanaikaista kuormituksen kasvua ja askelluksen muutosta.

Niska-hartiaseudun jumit ja päänsärky:

Tutkimusten ja oman kokemuksemme mukaan kyse on harvemmin "huonosta"työskentelyasennosta. Lähes poikkeuksetta kyse on epäsuhdasta kasvaneen stressin ja yksilön stressinsietokyvyn välillä. Järkevöitetty työ- ja harjoittelurytmi kantaa pitkälle. Jos toimistotyötä on staattisessa asennossa päivittäin lähemmäs kymmenen tuntia, täytyy myös lihasvoiman olla tasolla, joka mahdollistaa pitkän istumisen. Hyvin laadittu voimaharjoitusohjelma niska-hartiaseudun alueelle vie pitkälle. Järkevöitetty palautuminen ja treenin sekä työn suhde vie voittoon.

TUTUSTU MEIHIN!