Mitä eroa on Innosta personal trainer- ja fysioterapiapalveluilla?

Hinta sekä personal training- että fysiotraining palveluissa muodostuu ostetun palvelun laajuuden ja palvelun ominaisuuden perusteella. Jos harjoittelu tähtää esimerkiksi kivuista johtuvan liikerajoituksen poistamiseen, tai vaikkapa selkäkivun vähentämiseen painoa pudottamalla ja lihasvoimaa kivun sallimissa rajoissa vahvistamalla, on kyse fysioterapiasta eli fysiotrainingista. Fysiotraining on edullisin harjoittelumuoto Innostalla.

  • Fysiotraining on alvitonta ja kuukausihinta sisältäen neljä testaus- ja/tai harjoituskertaa on noin euro 400. Yksi kerta ohjelmineen ja palautteineen on noin 160-180 euroa. Lue tarkemmat kuvaukset fysioterapiahinnoittelusta ja palveluvalikoimasta täältä.
  • Personal training on tavoitteellista harjoittelua. Meillä personal training tähtää esimerkiksi jonkin urheilusaavutuksen mahdollistamiseen tai vaikkapa häitä varten laihdutukseen. Kuukausi sisältäen neljä harjoituskertaa on noin 445-470 euro sis alv 24%. Lue tarkemmat kuvaukset täältä.

Kokemuksiemme mukaan osa asiakkaistamme haluaa paljon tietoa ja materiaalia sekä fysioterapian- että personal training -harjoittelun tueksi; osa kiinnostuu vain treeneistä. Meillä asiakaslähtöisyyttä on se, että jokainen saa sitä mitä palveluiltamme toivoo. Muista siis kertoa ja kysyä mitä haluat, niin myös saat sitä:)

Innostalla on kuntosaliharjoittelua varten yhteistyösaleja niin Helsingissä kuin myös Espoossa. Sinun ei tarvitse sitoutua kuntosalijäsenyyteen treenataksesi kanssamme salilla.