Personal trainingiä ja fysioterapiaa Helsingissä jo vuodesta 2009!

Innosta personal trainer ja fysioterapeutti on motivoiva ammattilainen ja semmoinen heppu, että voit päästää sen vaikka kotiisi.

Innosta -tarina alkoi perustajan huomatessa, että asiakkaat haluavat entistä enemmän yksilöllistä personal trainer -palvelua heille sopivissa olosuhteissa. Otimme haasteen vastaan ja yritys aloitti toimintansa Helsingissä keväällä 2009. Jo reilun kymmenen vuoden ajan sadat tyytyväiset asiakkaat ovat saaneet avun meiltä! Treenejä on vedetty niin Meilahden lenkkipoluilla, Herttoniemen portaissa ja viime vuodet ympäri Espoota.

Yrityksessämme personal trainer-, fysioterapia- sekä yritysliikuntapalvelut toteutetaan niissä olosuhteissa, joissa asiakkaamme haluaa harjoitella. Emme toteuta tiettyä kaavaa vaan valmennamme ja treenaamme asiakkaitamme Helsingissä ja Espoossa yksilöllisesti ja hyvällä fiiliksellä kohti tuloksia alalle poikkeuksellisen kattavan koulutuksen ja kokemuksen turvin!

Meiltä löytyy myös personal trainer lisenssi. Suomessa laadukasta personal trainer -koulutusta järjestävät muun muassa:

Miten alkuun?

  • Pyydä yhteydenotto!
  • Sovitaan ilmainen alkukartoitus fysioterapeutin/personal trainerin kanssa ja käydään läpi tarpeitanne vastaavat palvelut!
  • Aloitetaan tuloksekas valmennus!

Ilmainen kartoitus Innosta personal trainerin pakeilla!

Laita meille viestiä tai ota yhteyttä suoraan 0503210717