Innostamassa ihmisiä terveen elämän pariin jo vuodesta 2009

Innosta personal trainer ja fysioterapeutti on motivoiva ammattilainen!

Olemme fysioterapia-, personal trainer- sekä yritysliikuntapalveluita tarjoava yritys. Innosta -tarina alkoi perustajan huomatessa, että asiakkaat haluavat entistä enemmän yksilöllistä personal trainer -palvelua heille sopivissa olosuhteissa. Otimme haasteen vastaan ja yritys aloitti toimintansa Helsingissä keväällä 2009.

Yrityksessämme personal trainer-, fysioterapia- sekä yritysliikuntapalvelut toteutetaan niissä olosuhteissa, joissa asiakkaamme haluaa harjoitella. Emme toteuta tiettyä kaavaa vaan valmennamme ja treenaamme asiakasta yksilöllisesti ja hyvällä fiiliksellä kohti tuloksia alalle poikkeuksellisen kattavan koulutuksen ja kokemuksen turvin!

Asiakkainamme on laihduttajia, jotka haluavat takaisin juoksupoluille. Fysioterapeuttimme kuntouttavat nivelrikon vuoksi kipua kokevia kohti uusia liikuntamuotoja ja kivutonta elämää. Toisaalta asiakkainamme on myös yrityksiä, joissa halutaan panostaa työntekijöiden hyvinvointiin mukaansa tempaavin yritysliikuntatunnein.

"Olemme se karvan verran parempi liikuttaja!"

Fysioterapeutti on koulutettu hyvinvoinnin ammattilainen

Innosta personal trainer on kolmen ja puolen vuoden fysioterapiakoulutuksen käynyt valmennuksen ammattilainen. Kaikilla valmentajillamme on monipuolinen kilpaurheilutausta. Fakta on se, että pelkillä koulutuksilla ei tuloksia saada aikaiseksi. Tämän vuoksi Innosta -porukka on kasattu niin, että osaamisemme ja tapamme valmentaa tukevat toinen toisiaan.

Olemme myös oikein mukavia heppuja. Meiltä löytyy myös personal trainer lisenssi. Suomessa laadukasta personal trainer -koulutusta järjestävät muun muassa:

Vajaassa kymmenessä vuodessa kartutettu kokemus yhdistettynä hyvään koulutustaustaan on tae tuloksista. Pidämme huolta sinusta, olitpa sitten laihduttaja tai polvikipuileva eläkeläinen. Kunnioitamme yhteisiä pelisääntöjä, joiden laadinnassa asiakas on mukana. Yrityksen arvot yksilöllisyys, asiakaslähtöisyys sekä tehokkuus näkyvät palveluissamme joka hetki! Innostu ja tutustu personal trainer- ja yritysliikuntapalveluihimme!

Ketkä hyötyvät personal trainer- ja fysioterapiapalveluistamme?

  • Henkilöstön hyvinvointiin panostavat yritykset!
  • Tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneet, motivointia ja kannustusta tarvitsevat liikkujat!
  • Fysioterapeutin tarpeessa olevat liikkujat!
  • Laihduttajat!

Miten aloitamme?

  • Pyydä yhteydenotto!
  • Sovitaan ilmainen alkukartoitus personal trainerin kanssa ja käydään läpi tarpeitanne vastaavat palvelut!
  • Aloitetaan tuloksekas valmennus!

Ilmainen tutustumiskäynti fysioterapeutin ja pt:n pakeilla

Laita meille viestiä tai ota yhteyttä suoraan 0503210717