Innostamassa ihmisiä terveen elämän pariin jo vuodesta 2009

Fysioterapeutti ja personal trainer Helsingissä juuri sinua varten!

Olemme fysioterapia-, personal trainer- sekä yritysliikuntapalveluita tarjoava yritys. Innosta -tarina alkoi perustajan huomatessa, että asiakkaat haluavat entistä enemmän yksilöllistä personal trainer -palvelua heille sopivissa olosuhteissa. Otimme haasteen vastaan ja yritys aloitti toimintansa Helsingissä keväällä 2009.

Yrityksessämme personal trainer-, fysioterapia- sekä yritysliikuntapalvelut toteutetaan niissä olosuhteissa, joissa asiakkaamme haluaa harjoitella. Emme toteuta tiettyä kaavaa vaan valmennamme ja treenaamme asiakasta yksilöllisesti kohti tuloksia alalle poikkeuksellisen kattavan koulutuksen ja kokemuksen turvin!

Innosta personal trainer on kolmen ja puolen vuoden fysioterapiakoulutuksen käynyt valmennuksen ammattilainen. Kaikilla valmentajillamme on monipuolinen kilpaurheilutausta ja meiltä löytyy myös personal trainer lisenssi. Suomessa laadukasta personal trainer -koulutusta järjestävät muun muassa:

Vajaassa kymmenessä vuodessa kartutettu kokemus yhdistettynä hyvään koulutustaustaan on tae tuloksista. Pidämme huolta sinusta ja kunnioitamme yhteisiä pelisääntöjä. Yrityksen arvot yksilöllisyys, asiakaslähtöisyys sekä tehokkuus näkyvät palveluissamme joka hetki! Innostu ja tutustu personal trainer- ja yritysliikuntapalveluihimme!

Kenen kannattaa innostua?

  • Henkilöstön hyvinvointiin panostavat yritykset!
  • Tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneet, motivointia ja kannustusta tarvitsevat liikkujat!
  • Fysioterapeutin tarpeessa olevat liikkujat!

Miten aloitamme?

  • Pyydä yhteydenotto!
  • Sovitaan ilmainen alkukartoitus personal trainerin kanssa ja käydään läpi tarpeitanne vastaavat palvelut!
  • Aloitetaan tuloksekas valmennus!

Ilmainen tutustumiskäynti

Laita meille viestiä tai ota yhteyttä suoraan Johannekseen 0503210717