Eki ja Henri

Meille ukit ja mummit on sitä parasta asiakaskuntaa! Kun personal trainerina on fysioterapeutti, ei iän tuomat haasteet ole ongelma tai syy himmailla. Niihin reagoidaan harjoitusohjelman avulla ja treeni jatkuu. Eki ja Henri ovat hyvä esimerkki edellä mainitusta!

Toisella on taustaa portsarina 60-70 luvun Kalliossa ja kumpainenkin herroista on erittäin kilpailuhenkinen.Yhteinen harjoittelu aloitettiin vuosia sitten teemalla "Ei ole rautaa nosteltu". Eli kokemukset suunnitelmallisesta ja progressiivisesti etenevästä harjoittelusta olivat about nolla. Nykyisin käydään sparraamassa nyrkkeilyn merkeissä kontaktilla ja kyykyssä nousee 5 x 100kg. Penkkiä vedetään totta kai aina, kun siihen rako löytyy. 60-70kg painoilla rauta nousee kevyesti. Välillä käydään vaihtamassa elimiä tai nivelpintoja ja taas homma jatkuu.

Sessiomme on selkeästi hupaisa:) Moni vierestä seurannut on revennyt varsin spontaanisti kolmikon sykkimistä seuratessa. Hyvän fiiliksen treenisessio koko revohkalle. Kuormitusfysiologian ja kuntoutuksen tutkimus tukee tekemistä ja elinvuosiin tulee aidosti leveyttä -myös minulla! Ikää on kaikilla; vain osa tekee siitä numeron.