Valmentajat

Yrityksen visio on olla alan halutuin ja asiantuntevin personal trainer -yritys Helsingissä. Teemme työtä vision saavuttamiseksi joka hetki ja asiakkaidemme saavuttamat tulokset sekä tyytyväisyys puhuvat puolestaan. Moni kolmen kuukauden personal trainer -valmennuspaketin ostanut asiakas jatkaa meidän valmennuksessa vuosia. Valmennuksemme ei ole sidottu tiettyyn paikkaan; toimimme niin lenkkipoluilla, kuntosaleilla, hiihtoladuilla kuin myös asiakkaidemme kotona! Tällä hetkellä pisimpään innostunut on valmennuksessa neljättä vuotta.  Ota yhteyttä ja tutustu meihin ilmaisen ensitapaamisen merkeissä! Toimimme pääkaupunkiseudulla ja olemme kaikki   personal trainereita sekä pohjakoulutukseltamme  fysioterapeutteja

 

Johannes Hesso

MMM, fysioterapeutti ja FAF personal trainer on seitsemän vuoden valmennuskokemuksen taustalla varustettu personal traineri. Lähellä sydäntä ovat kamppailulajit, juoksuharjoittelu sekä painonpudotusasiakkaiden ohjaus. Valmennustyön ohella Johannes vastaa yrittäjänä myös Innosta -yrityksen pyörittämisestä.

Mari Ahlgren

Fysioterapeutti, koulutettu hieroja on pitkällä jalkapallon kilpaurheilutaustalla varustettu ammattilainen. Mari on toiminut useita vuosia niin Hongan naisten, Suomen tyttöjen maajoukkuen kuin myös miesten futsal -maajoukkueen fysioterapeuttina. 

Kun tarvitset koulutetun personal trainerin ja huippumotivoivan ammattilaisen apua, älä epäröi ottaa yhteyttä. Ensimmäinen tapaaminen on ilmainen ja hyvä keino tutustua meihin. Ota yhteyttä ja innostu! 

Enable JavaScript to view protected content.
0503210717
Rantatöyry 1 b 15 00570Helsinki

Ota yhteyttä