Lupaamme, että saatat liikuttua pysyvästi

Valmentajat

Yrityksen visio on olla alan halutuin ja asiantuntevin personal trainer -yritys Helsingissä. Fysioterapeutit ja valmentajat ovat tärkeitä kumppaneitamme ja alansa arvostettuja ammattilaisia. Yritystä kehitetäänkin jatkuvasti heitä ja asiakkaita kuunnellen. Palveluissamme yhdistyy vahva fysiikkavalmennus- ja kuntoutusosaaminen sekä personal training. Valitessasi meidät treenauttajaksesi olet varmasti luotettavissa käsissä. Lähtötilanteesi määrittää, muotoutuuko valmennuksesta fysioterapeuttinen vai personal training -kokonaisuus.

Moni kolmen kuukauden personal trainer -valmennuspaketin ostanut asiakas jatkaa meidän valmennuksessa vuosia. Valmennuksemme ei ole sidottu tiettyyn paikkaan; toimimme niin lenkkipoluilla, kuntosaleilla, hiihtoladuilla kuin myös asiakkaidemme kotona! Tällä hetkellä pisimpään innostunut on valmennuksessa kuudetta vuotta. Asiakkaidemme saavuttamat tulokset sekä tyytyväisyys puhuvat puolestaan.

 • Johannes Hesso

  Johannes Hesso

  MMM, fysioterapeutti ja FAF personal trainer on seitsemän vuoden valmennuskokemuksen taustalla varustettu personal traineri. Lähellä sydäntä ovat kamppailulajit, juoksuharjoittelu sekä painonpudotusasiakkaiden ohjaus. Valmennustyön ohella Johannes vastaa yrittäjänä myös Innosta -yrityksen pyörittämisestä.

  • 050 321 0717
  • Sähköposti
 • Joonas Putti

  Joonas Putti

  Joonas on Helsinkiläinen fysioterapeutti ja valmentaja sekä iso jässikkä raameiltaan. Hänen valmennusote on yksilöllinen ja siinä korostuu nousujohteisuus ja tavoitteellisuus. Joonaksen oma lajitausta on voimanostossa, kuntosaliharjoittelussa ja palloilulajeissa.

 • Mari Ahlgren

  Mari Ahlgren

  Fysioterapeutti, koulutettu hieroja on pitkällä jalkapallon kilpaurheilutaustalla varustettu ammattilainen. Mari on toiminut useita vuosia niin Hongan naisten, Suomen tyttöjen maajoukkueen kuin myös miesten futsal -maajoukkueen fysioterapeuttina. Mari on myös oiva valinta, kun tarvitset asiantuntevan fysioterapeutin synnytyksen jälkeiseen harjoitteluun!

 • Rauno the Staffy

  Rauno the Staffy

  Rauno eli Rauski jatkaa jo edes menneen Into -staffin tassujen jäljissä. Rauski toimii omalla staffimaisella energiallaan porukan työhyvinvointivastaavana. Hän osallistuu myös tasaisen epätasaisesti valmennuksiin asiakkaiden niin halutessa. Todennäköisesti ainoa pusuttelija asiakkaiden suuntaan tässä yrityksessä.

Ota yhteyttä

Jos sinua askarruttaa jokin harjoitteluun tai vaikka palautumiseen liittyvä asia, niin kysy meiltä apua vaikka meilitse. Se ei maksa mitään ja ohjaamme sinut eteenpäin, jos oma ammattitaitomme ei treenihaasteesi ratkaisemiseen riitä. Lääkäripalveluiden ja OMT-fysioterapian osalta teemme yhteistyötä INTO terveyden kanssa.

Ota yhteyttä ja tutustu meihin ilmaisen ensitapaamisen merkeissä! Toimimme pääkaupunkiseudulla ja olemme kaikki personal trainereita sekä pohjakoulutukseltamme fysioterapeutteja.