Valmentajat

Yrityksen visio on olla alan halutuin ja asiantuntevin personal trainer -yritys Helsingissä. Teemme työtä vision saavuttamiseksi joka hetki ja asiakkaidemme saavuttamat tulokset sekä tyytyväisyys puhuvat puolestaan. Moni kolmen kuukauden personal trainer -valmennuspaketin ostanut asiakas jatkaa meidän valmennuksessa vuosia. Valmennuksemme ei ole sidottu tiettyyn paikkaan; toimimme niin lenkkipoluilla, kuntosaleilla, hiihtoladuilla kuin myös asiakkaidemme kotona! Tällä hetkellä pisimpään innostunut on valmennuksessa neljättä vuotta.  

Jos sinua askarruttaa jokin harjoitteluun tai vaikka palautumiseen liittyvä asia, niin kysy meiltä apua vaikka meilitse. Se ei maksa mitään ja ohjaamme sinut eteenpäin, jos oma ammattitaitomme ei treenihaasteesi ratkaisemiseen riitä.  

Ota yhteyttä ja tutustu meihin ilmaisen ensitapaamisen merkeissä! Toimimme pääkaupunkiseudulla ja olemme kaikki  personal trainereita sekä pohjakoulutukseltamme fysioterapeutteja

 

Johannes Hesso

MMM, fysioterapeutti ja FAF personal trainer on seitsemän vuoden valmennuskokemuksen taustalla varustettu personal traineri. Lähellä sydäntä ovat kamppailulajit, juoksuharjoittelu sekä painonpudotusasiakkaiden ohjaus. Valmennustyön ohella Johannes vastaa yrittäjänä myös Innosta -yrityksen pyörittämisestä.

Mari Ahlgren

Fysioterapeutti, koulutettu hieroja on pitkällä jalkapallon kilpaurheilutaustalla varustettu ammattilainen. Mari on toiminut useita vuosia niin Hongan naisten, Suomen tyttöjen maajoukkuen kuin myös miesten futsal -maajoukkueen fysioterapeuttina. 

Kun tarvitset koulutetun personal trainerin ja huippumotivoivan ammattilaisen apua, älä epäröi ottaa yhteyttä. Ensimmäinen tapaaminen on ilmainen ja hyvä keino tutustua meihin. Ota yhteyttä ja innostu! 

Enable JavaScript to view protected content.
0503210717
Rantatöyry 1 b 15 00570Helsinki

 

TIE­TO­SUO­JA­SE­LOS­TE

Rekisteriä pitää: INNOSTA 2094513-2

Yhteystiedot: johannes.hesso(at)innostavalmennus.fi, 0503210717

Rekisterin nimi ja tarkoitus: markkinointirekisteri, jonka tarkoitus on mahdollistaa kohdennettu ja hyvä markkinointi.

Mitä sisältää: email -osoitteet ja nimet

Säännönmukaiset tietolähteet: verkkosivujen yhteystietojen jättölomakkeet sekä sosiaalisen median kanavat.

Tietojen luovutus: ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Rekisteriä säilytetään tietokoneella suojattuna. Niitä ei siiretä EU/ETAn ulkopuolelle. Jos haluat lisätietoja itseäsi koskevista tiedoista meilaa: Enable JavaScript to view protected content.

 

 

 

Ota yhteyttä