Personal trainer avuksi!

Tuntuuko siltä, että haluat pudottaa painoa? Tarvitsetko ammattitaitoisen personal trainerin apua Helsingin seudulla? Kiinnostaako sinua lenkkeilyn aloittaminen tai vaikkapa kuntosaliharjoittelu mutta motivaation tai suoritustekniikoiden puute estävät tuloksekkaan harjoittelun? Me autamme sinua! Alkuun pääset jo parilla sadalla eurolla. Valitessasi Innosta -personal trainerin tai fysiotrainerin saat takuun tuloksekkaasta, turvallisesta ja tasokkaasta harjoittelusta.

Valitse Innosta -personal trainer ja saat:

 • Tuloksia
 • Laadukasta valmennusta haluamasi määrän

Valmennus kasataan asiakkaan tilanteen mukaan. Siihen voidaan sisällyttää esim.

 • Kattava työkirja merkintöjä sekä teorianopiskelua varten
 • Tavoitettasi tukevat testit valmennusprosessin alkuun ja loppuun
 • Viikoittainen yhteydenpito personal trainerisi kanssa
 • Ravitsemuspäiväkirjan analyysi

Lopullinen valmennuskokonaisuus kasataan ja toteutetaan yhdessä valmentajasi kanssa.

Innosta personal trainer -palvelut ja hinta

Personal training on tavoitteellista henkilökohtaista valmennusta, jossa aluksi kartoitetaan asiakkaan lähtötilanne ja tehdään lähtötilannetta tarkentavat testit. Valmennusprosessi luo polun lähtilanteesta tavoiteltuun tulokseen. Innosta personal trainerit ovat kokeneita valmentajia. Koulutettuina fysioterapeutteina ja kokeneina valmentajina tiedämme, että personal training on muuta kuin pullistelua peilin edessä! Valmennamme niissä olosuhteissa ja lajeissa, joissa asiakas haluaa kehittyä. Trainerimme löydät asiakkaidemme kanssa niin Helsingin kauniilta lenkkipoluilta kuin kuntosaleiltakin. Olemme kaikki fysioterapeutteja ja pitkän sekä monipuolisen kilpaurheilutaustan omaavia valmentajia. Meiltä löytyy myös personal trainer -koulutus!

Neljän tapaamisen kuukausipaketin hinta -arvio: Euro 380-440 + alv 24%

Treenaa parhaan ystäväsi kanssa! Lisähenkilöt -50%.

Innosta fysioterapia -palvelut ja hinta

Fysioterapia soveltuu sinulle, joka tarvitset oman lähtötilanteesi vuoksi fysioterapeutin ohjaamaa harjoittelua. Pääset siis fysioterapiaan ilman läheterulianssia. Kokeneen tuki- ja liikuntaelimistön kuntoutukseen erikoistuneen fysioterapeutin apu mahdollistaa tavoitteesi saavuttamisen turvallisesti ja tehokkaasti. Fysioterapia alkaa lähtötilanteen kartoituksella ja mahdollisten tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien selvittämisellä. Fysioterapiassa edetään asiakkaan tilanteesta riippuen lihastasapainokartoituksin, liikkuvuusrajoitusten ja esimerkiksi välilevyongelmien ja iskiaskipujen kartoituksen avulla. Hyödynnämme jatkuvasti kuntoutuksen yhteistyöverkostoamme Helsingissä. Saat siten parhaan moniammatillisen tuen! Fysioterapia tähtää tavoitteesi saavuttamiseen tehokkaan, turvallisen ja ammattitaitoisen ohjauksen avulla. Kuntoutumisen ei tarvitse tapahtua kliinisissä olosuhteissa neljän seinän sisällä vaan mahdollisuuksien mukaan siellä ja niissä lajeissa, joissa itse haluat!

Neljän tapaamisen kuukausipaketin hinta -arvio: Euro 380-440 + alv 0%

Innosta fysioterapia -ohjelma

Motivaatio kunnossa, perusteet hallussa mutta kaipaat päivitystä treeniohjelmaasi tai sinulla ei ole sellaista. Fysioterapia muodostuu kahdesta fysioterapiatapaamisesta, joiden perusteella saat haluamaasi tavoitetta palvelevan treeniohjelman. Ensimmäisen tapaamisen yhteydessä perehdytään tavoitteeseesi ja mahdollisiin vammoihin tai ongelma-alueisiin kropassasi. Personal trainer lisensoitu fysioterapeutti laatii tapaamisen perusteella harjoitusohjelman, joka vedetään yhdessä läpi toisella kerralla. Pystyt jatkamaan itsenäisesti harjoittelua ilman, että sinun tarvitsee lopettaa harrastustasi mahdollisten tuki- ja liikuntaelin haasteiden vuoksi.

Valitse Innosta fysiotreeniohjelma ja sisällytä siihen tarpeidesi mukaan esim.seuraavia teemoja:

 • Kuukausiohjelma
 • Saliohjelma
 • Treenivihko
 • Vastauksia harjoittelua koskeviin kysymyksiisi

Suunnittelet lopullisen kokonaisuuden yhdessä fysioterapeuttisi kanssa. Kahden tapaamisen hinta-arvio: euro 240 alv 0%

Sirkun tarina

Personal Training 3kk. Tapaaminen viikoittain.Tavoite oli pudottaa painoa, parantaa kuntoa ja päästä juoksuharrastukseen kiinni. Sirkku saavutti tavoitteet kirkkaasti ja ylsi hämmästyttävän hyviin tuloksiin!

 • Paino: -7kg

 • Vyötärönympärys: -19cm

Juoksukunnon parantamiseen tähdännyt ohjelma johti maksimaalisen hapenottokyvyn ja Cooper testin tuloksen paranemiseen vajaalla 20%:lla. Samanaikaisesti juoksuharrastusta tukeva lihaskunto parani jopa 70%:lla. Liikunnallinen elämäntapa jatkuu juoksun ja uuden potkunyrkkeilyharrastuksen parissa.

Ole sinä seuraava onnistuja!

Helenan tarina

Personal Training 3kk. Tapaaminen viikoittain. Tavoite oli pudottaa painoa ja parantaa keskivartalon hallintaa sekä tasapainoa. Helenan kohdalla spastiset polvinivelen ojentajat ja koukistajat vaikeuttivat liikkumista ja liikkeitä. Tavoitteena oli siten löytää myös liikuntanmuotoja, joissa keskushermostoperäinen lihasjäykkyys alaraajoissa ei ole este.

 • Paino: -3,5kg
 • Lankkupito: parannusta yli 50%
 • Kylkilankkupidot: parannusta yli 100%/puoli!

Helena löysi liikunnan ilon uudestaan sekä sellaiset lajit, jotka eivät rasita alaraajojen jäykkyyden kautta jo vuosikausia kipuillutta alaselkää.