Fysioterapeutit Helsingissä vaikka kotiin!

Kivusta viis! Fysioterapeutti kotiin Helsingissä vaikka kotitreeniohjauksen merkeissä!

Fysioterapia soveltuu sinulle, joka tarvitset oman lähtötilanteesi vuoksi fysioterapeutin ohjaamaa harjoittelua esimerkiksi kotonasi Helsingissä. Pääset siis fysioterapeutin pakeille ilman läheterulianssia. Kokeneen tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan erikoistuneen fysioterapeutin apu mahdollistaa tavoitteesi saavuttamisen turvallisesti ja tehokkaasti vaikka kotona.

Soita fysioterapeutillemme ja kerro tilanteesi 0503210717. Ohjaamme sinut tarvittaessa eteenpäin yhteistyöverkostomme toimijoille ympäri Helsinkiä.

Pt -lisensoidut fysioterapeutit ja pusulisensoitu staffi Helsingissä Kulosaaressa 2019.
Pt -lisensoidut fysioterapeutit ja pusulisensoitu staffi Helsingissä Kulosaaressa 2019.

Kun kipu rajoittaa liikettä, on Innosta fysioterapia Helsingissä ja Espoossa ratkaisu!

Fysioterapia alkaa lähtötilanteen kartoituksella kotonasi tai vaikka ulkokuntosalilla. Lisäksi fysioterapeuttimmen selvittää mahdolliset tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat. Seuraavaksi edetään fysioterapia-asiakkaan tilanteesta riippuen:

 • lihastasapainokartoituksin,
 • liikkuvuusrajoitusten,
 • lajianalyysin

ja esimerkiksi välilevyongelmien ja iskiaskipujen kartoituksen avulla. Ohjattu fysioterapia ja terapeuttinen harjoittelu vaikka kotona tähtää esimerkiksi alaselkäkivun vähenemiseen ja lajisuorituksen paranemiseen vaikkapa juoksussa kivusta huolimatta.

Saat fysioterapiaohjelman ja selkeät tavoitteet kotitreeniäsi varten tai haluamallesi kuntosalille. Fysioterapia tapahtuu niissä lajeissa ja paikoissa, joissa haluat harjoitella. Hyödynnämme jatkuvasti fysioterapian yhteistyöverkostoamme Helsingissä ja Espoossa. Saat siten parhaan moniammatillisen tuen!

Fysioterapia tähtää tavoitteesi saavuttamiseen tehokkaan, turvallisen ja ammattitaitoisen fysioterapeutin ohjauksen avulla. Kuntoutumisen ei tarvitse tapahtua kliinisissä olosuhteissa neljän seinän sisällä vaan mahdollisuuksien mukaan ympäri Helsinkiä niissä lajeissa ja liikkumismuodoissa, joissa itse haluat!

Hinta: fysioterapia Helsinki tai Espoo sis. kaksi tapaamista euro200-220 + alv 0%

Fysioterapiaohjelma, hinta euro 140 + sis. alv 0

Motivaatio kunnossa, perusteet hallussa mutta kaipaat päivitystä treeniohjelmaasi tai sinulla ei ole sellaista. Fysioterapiaohjelman teon yhteydessä perehdytään tavoitteeseesi ja mahdollisiin vammoihin tai ongelma-alueisiin kropassasi. Personal trainer lisensoitu fysioterapeutti laatii tapaamisen perusteella harjoitusohjelman vaikka Helsinki City run -tapahtumaa varten. Pystyt jatkamaan itsenäisesti harjoittelua ilman, että sinun tarvitsee lopettaa harrastustasi mahdollisten tuki- ja liikuntaelin haasteiden vuoksi.

Fysioterapia voidaan tehdä kotonasi, kuntosalilla tai vaikka Töölön kisahallilla Helsingin keskustassa. Olennaista on, että sinulle tärkeä liikuntamuoto tai harrastus tulee huomioiduksi heti fysioterapian ensimetreistä lähtien.

Valitse Innosta fysioterapeutti ja saat tarpeidesi mukaan:

 • Kuukausiohjelma
 • Saliohjelma
 • Toimintakykyäsi parantava fysioterapiaohjelma
 • Treenivihko
 • Vastauksia harjoittelua koskeviin kysymyksiisi

Suunnittelet lopullisen kokonaisuuden yhdessä fysioterapeuttimme kanssa. Fysioterapeutin tapaaminen ja ohjelma Helsingin ja Espoo alueella: Hinta euro 140 sis. alv 0.

Asiakaskokemuksia

 • Lähtökuntoni oli melko huono! Vuosien liikkumattomuus ja rapakuntoisuus oli saavuttanut uudet sfäärit. Lisäksi minulla kipeytyivät pohkeet juostessa.

 • Minulle oli sanottu, että jalan virheasennot haittaavat juoksemista. Rakas laji oli jäänyt unholaan. Lisäksi olin liian varovainen siitä, miten ja mitä minun kannattaa treenata. Minulla oli salijäsenyys jota käytin säännöllisen epäsäännöllisesti ja melko harvakseltaan. Lisäksi olin jämähtänyt samoin liikkeisiin, mikä on omiaan pysäyttämään kehityksen..

 • Innosta fysioterapeutin avulla olen oppinut todella paljon uusia liikkeitä ja sitä ettei painoja kannata pelätä. Omasta sipsinkyllästämästä kropasta löytyi yllättävän paljon voimavaroja. Olen oppinut, että on 100% parempi käydä salilla edes 1 viikossa.

  Nainen 29 vuotta.

Tyypillisiä vaivoja sekä kiputiloja, jolloin fysioterapia on oiva apu.

Polvet kipeytyvät juostessa:

Fysioterapeutti analysoi juoksutekniikan sekä tekee huolellisen tutkimuksen ja lihastasapainokartoituksen. Usein ammattilaisemme lähtevät asiakkaan kanssa maastoon ja kenkäostoksille. Helsingin lenkkipolut ja kuntosalit ovat oiva paikka analysoida liikettä. Fysioterapeuttimme toimivat siis siellä, missä asiakaskin:) Erittäin tyypillistä on se, että polvien kipeytyminen johtuu jostain muusta kuin itse polvista. Voi olla, että asiakas on vaihtanut hyvin tuetut kengät paljasjalkatossuihin, ja kasvattanut harjoittelun intensiteettiä samanaikaisesti. Kroppa ei adaptoidu isoon määrään samanaikaista kuormituksen kasvua ja askelluksen muutosta.

Niska-hartiaseudun jumit ja päänsärky:

Tutkimusten ja oman fysioterapian työkokemuksemme mukaan kyse on harvemmin "huonosta"työskentelyasennosta. Lähes poikkeuksetta kyse on epäsuhdasta kasvaneen stressin ja yksilön stressinsietokyvyn välillä. Järkevöitetty työ- ja harjoittelurytmi kantaa pitkälle. Jos toimistotyötä on staattisessa asennossa päivittäin lähemmäs kymmenen tuntia, täytyy myös lihasvoiman olla tasolla, joka mahdollistaa pitkän istumisen. Hyvin laadittu fysioterapeutin tekemä voimaharjoitusohjelma niska-hartiaseudun alueelle vie pitkälle. Järkevöitetty palautuminen ja treenin sekä työn suhde vie voittoon. Helsinki ja Espoo on pullollaan kuntosaleja, joihin voit mennä fysioterapeuttimme kanssa.

# fysioterapia helsinki # fysioterapia espoo