Personal trainer Espoossa ja Helsingissä

Tarvitsetko personal trainerin apua Helsingin ja Espoon alueella vaikka kuntosaliharjoittelun aloittamiseen tai juoksutekniikan opetteluun? Tuntuuko siltä, että haluat pudottaa painoa ja haluat ammattilaisen tekemän ruokavalioanalyysin sekä painonpudotusta tukevan ravinto-ohjelman? Innosta personal trainerit auttavat sinua ilman pakkositoutumisia salijäsenyyksiin.

Alkuun pääset karvan päälle sadan euron hinnalla. Sovi ilmainen konsultaatio tai soita Faf lisensoidulle personal trainerillemme 0503210717.

Valitessasi Innosta pt:n tai fysioterapian saat takuun tuloksekkaasta, turvallisesta ja tasokkaasta harjoittelusta.

Innosta personal trainer -palvelut nyt myös Espoon alueella

Personal training on tavoitteellista henkilökohtaista valmennusta, jossa aluksi kartoitetaan asiakkaan lähtötilanne ja tehdään lähtötilannetta tarkentavat testit.

Personal training -prosessi luo polun lähtötilanteesta tavoiteltuun tulokseen.Meidät löydät asiakkaidemme kanssa pääkaupunkiseudun lenkkipoluilta ja kuntosaleilta. Painonpudottajat pääsevät personal trainereidemme avulla tavoitepainoonsa tehokkaasti ja kestävällä tavalla.

Jos sinulla sinulla on:

 • kipuja,
 • lihastasapainohaasteita
 • jännityspäänsärkyä

on harjoittelumuotona fysioterapia hinnaltaan edullisin vaihtoehto.

Kuukauden personal trainer -paketin hinta -arvio sisältäen kaksi tapaamista Hgin ja Espoon alueella: Euro 210 sis. alv 24%

 • Testaukset
 • Ruokavalio
 • Ohjelmat
 • Kaksi tapaamista
 • Treenikirjanen

Treenaa parhaan ystäväsi kanssa! Lisähenkilöt -50% alennetulla hinnalla. Personal trainer epassi, Edenred ja Smartum -maksuilla onnistuu meillä hyvin.

Personal trainer Espoo
Yrityksen alkuaikojen pitkäaikainen personal training -asiakas Sirkku Lehtoranta.

Valitse yksityinen ja lisensoitu Innosta -personal trainer ja saat:

 • Tuloksia
 • Laadukasta valmennusta haluamasi määrän
 • Sinulle sopivan valmentajan, joka vastaa tarpeitasi ja jolla on fysioterapeutin pohjakoulutus.
 • Yksityisen personal trainerin, joka tulee luoksesi pääkaupunkiseudulla ja nykyisin myös Espoon seudulla.

Innosta on tiimi kokeneita ja lisensoituja personal trainereita tekemässä työtä, joka sytyttää! Me emme tuputa emmekä sido harjoittelua tiettyyn paikkaan. Valmentajamme tulevat kanssasi sinne, missä haluat treenata. Palvelumme on hinnoiteltu niin, että maksat kokonaisuudesta, johon kuuluu tietty määrä tapaamisia.

Sinua sparrataan, valmennetaan ja sinulla on personal trainerin tuki myös silloin, kun teet ohjelmaa itsenäisesti. Motivoivaa treeniä huippuporukassa vaikka Lauttasaaren kärjessä polkujuoksutekniikkaa treenaten tai Espoossa rantamaratonille treenaten! Lue lisää hinnoittelustamme.

Treeni kasataan tilanteesi mukaan. Paketin hinta sisältää tarpeidesi mukaan esim.

 • Kattavan digityökirja merkintöjä sekä tiedollista osaamista kartuttamaan
 • Tavoitettasi tukevat testit valmennusprosessin alkuun ja loppuun
 • Viikoittainen yhteydenpito personal trainerisi kanssa
 • Ravitsemuspäiväkirjan analyysi ja ravinto-ohjelma
 • Testien perusteella tehdyt ohjelmat

Lopullinen personal training -kokonaisuus kasataan ja toteutetaan yhdessä personal trainerisi kanssa.

Sinä kerrot, mitä haluat; me pyrimme sen toteuttamaan.

Personal trainerimme tulevat luoksesi pääkaupunkiseudulla. Kisahalli ja yhteistyösalimme Espoossa mahdollistavat treenin ilman pakkojäsenyyksia. Naturaviva Vuosaaressa on yhteistyökumppanimme luontoliikunnan osalta. Heidän kauttaan pääset tutustumaan niin maastopyöräilyyn kuin myös melontaan Itä-Helsingin upeassa saaristossa.

Personal training

Yhteydenottolomake

Personal training -asiakas Sirkun tarina

Personal Training 3kk. Tapaaminen viikoittain.Tavoite oli pudottaa painoa, parantaa kuntoa ja päästä juoksuharrastukseen kiinni. Sirkku saavutti tavoitteet kirkkaasti ja ylsi hämmästyttävän hyviin tuloksiin! Treenejä tehtiin Helsingin Kalliossa porrasjuoksun merkeissä, Espoossa ja Töölön kisahallilla juoksijan voimaharjoittelun muodossa.

 • Paino: -7kg

 • Vyötärönympärys: -19cm

Juoksukunnon parantamiseen tähdännyt ohjelma johti maksimaalisen hapenottokyvyn ja Cooper -testin tuloksen paranemiseen vajaalla 20%:lla. Samanaikaisesti juoksuharrastusta tukeva lihaskunto parani jopa 70%:lla. Liikunnallinen elämäntapa jatkuu juoksun ja uuden potkunyrkkeilyharrastuksen parissa.

Näin vuosikausia jälkikäteen on hienoa tietää, että Sirkku itse valmistuu kohta liikunnanohjaajaksi. Sirkun personal trainer -kokonaisuus on loistoesimerkki onnistuneesta valmennusprosessista. Sirkku kyseli ja kyseenalaisti. Hän oli todella kiinnostunut siitä, miksi tehdään niin kuin tehdään ja mihin kaikki perustuu. Edellä mainittuun tilanteeseen oli personal trainerina helppo tarjota tiedollista ja taidollista apua.

Ole sinä seuraava onnistuja! Tapaaminen pt:n kanssa vaikka kahvikupposen merkeissä avaa kummasti mieltä askarruttavat kysymykset.

Treeniä ja lajikokeiluja Helenan kanssa Töölössä

Personal Training 3kk. Tapaaminen viikoittain Töölön kisahallilla. Tavoite oli pudottaa painoa ja parantaa keskivartalon hallintaa sekä tasapainoa. Helenan kohdalla spastiset polvinivelen ojentajat ja koukistajat vaikeuttivat liikkumista ja liikkeitä. Tavoitteena oli siten löytää myös liikuntamuotoja, joissa keskushermostoperäinen lihasjäykkyys alaraajoissa ei ole este.

 • Paino: -3,5kg
 • Lankkupito: parannusta yli 50%
 • Kylkilankkupidot: parannusta yli 100%/puoli!

Helena löysi Innosta personal trainerin kanssa liikunnan ilon uudestaan sekä sellaiset lajit, jotka eivät rasita alaraajojen jäykkyyden kautta jo vuosikausia kipuillutta alaselkää. Hermolihasyhteistyö raajoissa parani ja varmuus eri tyyppisten lihasvoimaharjoitteiden tekoon parani rutkasti.

Ota yhteyttä ja tutustu personal trainereihimme!

# personal trainer Espoo # personal trainer pääkaupunkiseutu