Personal trainer ja fyssari samassa paketissa Tampereella!

Innosta personal trainer toimii nyt myös Tampereella. Pestaa lisensoitu personal trainer ja fysioterapeutti samalla kertaa vaikka juoksuharrastuksen aloittamisen tai laihdutusprojektin toteutuksen tueksi. Yli kymmenen vuoden aikana hiottu valmennuskonsepti on toimiva. Jos et ole tyytyväinen ensimmäisen personal training -kerran antiin, et maksa.

Personal trainer Tampere

Et sitoudu kuntoklubien jäsenyyksiin ellet niin halua. Sen sijaan me sitoudumme sinuun.

Hyvä ja lisensoitu personal trainer avuksi vaikka Tampereen seudun juoksupoluille tai ulkokuntosaleille!

Personal trainerimme ovat koulutettuja ammattilaisia ja me saamme sinut saavuttamaan tavoitteesi. Olemme pääkaupunkiseudulla vuonna 2009 perustettu yritys, jossa jokainen personal trainer on pohjakoulutukseltaan fysioterapeutti. Konsepti on testattu ja toimiva ja nyt personal trainerimme toimivat myös Tampereella.

Olemme kipuilevan asiakkaan tai vaikka laihtumisesta haaveilevan perheenäidin ykkösvalinta. Treenautamme kilpaurheilijoita, tavan tallaajia sekä työpaikkojen treeniporukoita. Personal trainingia Tamperelaisille niissä paikoissa, joissa asiakkaamme haluavat treenata. Jokainen personal training -asiakas saa:

 • Päivä-, viikko- ja kuukausiohjelmat
 • Haluamansa määrän valmennuskertoja
 • Kattavan treenivihkon
 • Viikottaisen yhteydenpidon
 • Haluamansa personal trainerin, joka tuntee Tampereen treenimahdollisuudet
 • Ravitsemusanalyysin ja ravinto-ohjelman

Lue lisää meistä tai soita suoraan Johannekselle.

 • Johannes Hesso

  Innosta personal trainerin perustaja, Faf lisensoitu personal trainer ja fysioterapeutti . Soita minulle ja kerro mihin tilanteeseen kaipaat apuamme.

  • Puhelin 0503210717

Personal trainingia vaikka lenkkipoluilla!

Hyviä treenipaikkoja esimerkiksi juoksutekniikan tai vaikka vauhtikestävyyskunnon hiomiseen ovat kuntoportaat. Tampereella Pyynikinharjun lähistöllä mäkivetojen tekoon ja porrastreeniin on varaa mistä valita.

Personal trainereidemme ja fyssareidemme kanssa voit harjoitella myös useammalla eri kuntosalilla ympäri Tamperetta. Personal trainingin osana on lähes poikkeuksetta lihasvoimaharjoittelu. Innosta personal trainerin asiakkailla se ei kuitenkaan tarkoita pelkästään bodaamista. Osa asiakkaistamme haluaa eroon nivel- ja lihaskivuista ja osa taasen haluaa parantaa lajisuoritusta vaikka juoksussa tai suomalaisille hyvin tyypillisessä "mökkipuuhastelussa". Personal trainingissä lihasvoimaharjoittelu suunnitellaankin aina palvelemaan asiakkaan haluamaa tavoitetta.

Hyviä paikkoja voimailuun ulkosalla Tampereen alueella ovat kaupungin järjestämät ulkokuntosalit. Niihin voit mennä myös personal trainerimme kanssa.

Tampereen ulkokuntosalien sijainnit löydät täältä.