Personal trainer ja fyssari samassa paketissa Tampereella!

Innosta personal trainer toimii nyt myös Tampereella. Pestaa Tampereen maastot tunteva kokenut personal trainer ja fysioterapeutti samalla kertaa vaikka juoksuharrastuksen aloittamisen tai laihdutusprojektin toteutuksen tueksi. Yli kymmenen vuoden aikana hiottu valmennuskonsepti on toimiva. Jos et ole tyytyväinen ensimmäisen personal training -kerran antiin, on hinta sinulle pyöreät nolla euroa.

Personal trainerit Tampereella ilman pakollisia kuntoklubijäsenyyksiä.
Personal trainerit Tampereella ilman pakollisia kuntoklubijäsenyyksiä.

Hyvä ja lisensoitu personal trainer avuksi vaikka Tampereen seudun juoksupoluille tai ulkokuntosaleille!

Personal trainerimme ovat koulutettuja ammattilaisia ja me saamme sinut saavuttamaan tavoitteesi. Olemme pääkaupunkiseudulla vuonna 2009 perustettu yritys, jossa jokainen personal trainer on pohjakoulutukseltaan fysioterapeutti. Innosta konsepti on testattu ja toimiva ja nyt personal trainerimme toimivat myös Tampereella.

Innosta personal trainer on kipuilevan asiakkaan tai vaikka laihtumisesta haaveilevan perheenäidin ykkösvalinta. Treenautamme kilpaurheilijoita, tavan tallaajia sekä työpaikkojen treeniporukoita. Fiksusti toteutettua personal trainingia Tamperelaisille niissä paikoissa, joissa asiakkaamme haluavat treenata. Personal training -pakettien hintaan sisältyy:

 • Harjoittelun päivä-, viikko- ja kuukausiohjelmat
 • Haluttu määrä personal training -tapaamisia
 • Kattava treenivihko
 • Viikottainen yhteydenpito
 • Personal trainer, joka tuntee Tampereen treenimahdollisuudet
 • Ravitsemusanalyysi ja ravinto-ohjelma

Lue lisää meistä tai soita suoraan Johannekselle. Personal trainer- ja fysioterapia hintoihin voit tutustua täällä.

 • Johannes Hesso

  Innosta personal trainerin perustaja, Faf lisensoitu personal trainer ja fysioterapeutti . Soita minulle ja kerro mihin tilanteeseen kaipaat apuamme.

  • Puhelin 0503210717

Personal trainingia vaikka lenkkipoluilla!

Hyviä treenipaikkoja esimerkiksi juoksutekniikan tai vaikka vauhtikestävyyskunnon hiomiseen ovat kuntoportaat. Tampereella Pyynikinharjun lähistöllä mäkivetojen tekoon ja porrastreeniin on varaa mistä valita.

Personal trainereidemme ja fyssareidemme kanssa voit harjoitella myös useammalla eri kuntosalilla ympäri Tamperetta. Personal trainingin osana on lähes poikkeuksetta lihasvoimaharjoittelu. Innosta personal trainerin asiakkailla se ei kuitenkaan tarkoita pelkästään bodaamista. Osa asiakkaistamme haluaa eroon nivel- ja lihaskivuista ja osa taasen haluaa parantaa lajisuoritusta vaikka juoksussa tai suomalaisille hyvin tyypillisessä "mökkipuuhastelussa". Personal trainingissä lihasvoimaharjoittelu suunnitellaankin aina palvelemaan asiakkaan haluamaa tavoitetta.

Hyviä paikkoja voimailuun ulkosalla Tampereen alueella ovat kaupungin järjestämät ulkokuntosalit. Niihin voit mennä myös personal trainerimme kanssa.

Tampereen ulkokuntosalien sijainnit löydät täältä.