INNOSTA personal trainer -hinnat ja palvelut Tampereella

Innosta personal trainer toimii nyt myös Tampereella. Pestaa Tampereen maastot tunteva kokenut personal trainer ja fysioterapeutti vaikka juoksuharrastuksen aloittamisen tai laihdutusprojektin toteutuksen tueksi.

Yli kymmenen vuoden aikana hiottu valmennuskonsepti on toimiva. Jos et ole tyytyväinen ensimmäisen personal training -kerran antiin, on personal trainerin hinta sinulle kyseisen kerran osalta pyöreät nolla euroa.

Personal trainerit Tampereella ilman pakollisia kuntoklubijäsenyyksiä.
Personal trainerit Tampereella ilman pakollisia kuntoklubijäsenyyksiä.

Personal trainer -hinnat Tampere

INNOSTALLA jokainen personal trainer on pohjakoulutukseltaan fysioterapeutti.

Personal trainer -palveluiden hinnat Tampereella ja lähialueilla:

Kuukauden personal training -kokonaisuus sisältäen 2 tapaamista, ohjelmat ja etätuen:

hinta euro 189 sis.alv.

Kolmen kuukauden personal trainer -paketti sisältäen 6 tapaamista ja etätuen:

hinta euro 540 sis. alv

Innosta personal trainer on kipuilevan asiakkaan tai vaikka laihtumisesta haaveilevan perheenäidin ykkösvalinta. Treenautamme kilpaurheilijoita, tavan tallaajia sekä työpaikkojen treeniporukoita. Fiksusti toteutettua personal trainingia Tamperelaisille niissä paikoissa, joissa asiakkaamme haluavat treenata. Personal training -pakettien hintaan sisältyy:

 • Harjoittelun päivä-, viikko- ja kuukausiohjelmat
 • Haluttu määrä personal training -tapaamisia Tampereen seudulla
 • Kattava treenivihko
 • Viikottainen yhteydenpito
 • Personal trainer, joka tuntee Tampereen treenimahdollisuudet
 • Ravitsemusanalyysi ja ravinto-ohjelma

Lue lisää meistä tai soita suoraan personal trainer Johannekselle. Personal trainer- ja fysioterapia hintoihin voit tutustua myös täällä.

 • Johannes Hesso

  Innosta personal trainerin perustaja, Faf lisensoitu personal trainer ja fysioterapeutti . Soita minulle ja kerro mihin tilanteeseen kaipaat apuamme.

  • Puhelin 0503210717

Personal trainingia vaikka lenkkipoluilla tai ulkokuntosalilla Nokialla.

Hyviä treenipaikkoja esimerkiksi juoksutekniikan tai vaikka vauhtikestävyyskunnon hiomiseen ovat kuntoportaat. Tampereella Pyynikinharjun lähistöllä mäkivetojen tekoon ja porrastreeniin on varaa mistä valita.

Personal trainereidemme ja fyssareidemme kanssa voit harjoitella myös useammalla eri kuntosalilla Nokian, Kangasalan sekä Tampereen alueella.

Personal trainingin osana on lähes poikkeuksetta lihasvoimaharjoittelu. Innosta personal trainerin asiakkailla se ei kuitenkaan tarkoita pelkästään bodaamista. Osa asiakkaistamme haluaa eroon nivel- ja lihaskivuista ja osa taasen haluaa parantaa lajisuoritusta vaikka juoksussa tai suomalaisille hyvin tyypillisessä "mökkipuuhastelussa". Personal trainingissä lihasvoimaharjoittelu suunnitellaankin aina palvelemaan asiakkaan haluamaa tavoitetta.

Hyviä paikkoja voimailuun ulkosalla Tampereen alueella ovat kaupungin järjestämät ulkokuntosalit. Niihin voit mennä myös personal trainerimme kanssa.

Tampereen ulkokuntosalien sijainnit löydät täältä.