Yritysliikuntaa Helsingissä

Yritysliikunnan toteutus ei vaadi erikoisia tiloja. Innosta yritysliikuntaryhmät toteutetaan vaivattomasti fysioterapeutin ohjaamana asiakasyrityksen tiloissa Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla. Pienryhmiä voidaan toteuttaa niin neuvotteluhuoneissa, yrityksen liikuntatiloissa kuin myös ulkona. Fysioterapeutin ammattitaito ja valmennusosaaminen mahdollistavat laadukkaan liikunnan sekä työkykyä lisäävän neuvonnan tunnin aikana.

Asiakaskokemuksia

  • Beup Automation Oy on Herttoniemessä toimiva mittalaiteratkaisuihin erikoistunut yritys. Innosta fysioterapeutti käy kaksi kertaa kuussa vetämässä ”Vältä jännityspäänsärky ja pumppaa niskaa” -tyyppisen treenin koko porukalle.

    Suosittelen, toimitusjohtaja Susanna Rinta

Yritysliikuntaryhmät Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla

  • Lihaskuntotunti : Fysioterapeutin ohjaamaa ryhmässä tapahtuvaa harjoittelua. Tavoitteena on vahvistaa työssä tarvittavaa lihasvoimaa esimerkiksi toimistotyöläisen niska- ja hartiaseudun lihaksistoa. Lihaskuntotunti voidaan toteuttaa esimerkiksi tyhjässä neuvotteluhuoneessa fysioterapiasta tuttujen vastuskuminauhojen avulla.
  • Kuntonyrkkeilytunti: Endorfiinit jylläämään ja hartiat vetreiksi. Kuntonyrkkeilytunti fysioterapeutin ohjaamana on terapeuttista harjoittelua parhaimmillaan. Hanskojen paino yhdistettynä oikeaoppisiin lyöntitekniikoihin vahvistavat monipuolisesti ylävartalon lihaksistoa. Tunnin aikana tehtävät sadat toistot saavat hapekkaan veren kiertämään usein kireissä niska- ja hartiaseudun lihaksissa. Lihakset vetreytyvät, vahvistuvat ja kyky sietää staattista työasentoa paranee. Moni on päässyt kuntonyrkkeilyn avulla eroon pysyvästi jännistyspäänsärystä!
  • Venyttelytunti: Keskity hetkeen ja nauti työpäivän aikana fysioterapeutin ohjaamasta venyttelyhetkestä. Venyttelyn avulla rentoutuu mieli ja kroppa. Tunti on helppo toteuttaa vaikkapa tyhjässä neuvottelupisteessä ja yhdistää lyhyen rentoutushetkeen tunnin lopuksi.

Hinta: 60min viikoittain neljä kertaa kuussa: euro 680 + 24% alv/kk

Hinta: 40min viikoittain neljä kertaa kuussa: euro 550 + 24%alv/kk

Ryhmävalmennus Helsingin alueella

Suosittu yritysliikuntatapa on useamman henkilön samanaikainen personal training tai fysioterapeuttinen harjoittelu. Ryhmävalmennus on edullinen tapa päästä kuntoilutavoitteeseen ja parantaa työkykyä. Viime vuosina suosittu laji on ollut juoksuryhmät. Ryhmävalmennukseen ja fysioterapeuttisen harjoittelun ryhmiin kuuluvat samat testit kuin personal trainer -palveluihin ja fysioterapiaan. Fysioterapeutin ohjaama harjoitteluryhmä on tehokas yritysliikunnan muoto ja työkykyä lisäävä harjoitteluhetki, jossa saadaan samanaikaisesti korotettua vaikkapa työporukan yhteishenkeä.

Hinta-arvio 60min neljä kertaa kuussa(vaihtelee ryhmäkoon ja treenimuodon mukaan):

euro 1000 + 24 alv/kk

Yritysliikuntaesimerkki: Epcos Nordic oy ja monipuolista treeniä ympäri Espoota.

Mistä innostuttiin:

  • Juoksuryhmä
  • Sporttiryhmä

Mitä tehtiin fysioterapeutin johdolla:

Ilmaisen alkukartoituksen perusteella ilmeni, että Epcoksella panostetaan henkilöstön hyvinvointiin. Espoon Leppävaarassa oli myös hyvät mahdollisuudet monipuoliselle harjoittelulle! Toiveissa oli saada vetäjä jo toimivalle juoksuporukalle ja aktivoida muista liikunnan muodoista kiinnostuneet tutustumaan erilaisiin liikunnan muotoihin Sporttiryhmässä. Epcoslaiset saivat kukin kattavan työkirjan, joka seurasi mukana niin luennoilla kuin kuntosalillakin. Tavoite oli perehtyä teematunteja ennen aihepiiriin teoriamuodossa työkirjan pohjalta.

Kolmen kuukauden aikana Juoksuryhmässä paneuduttiin juoksijan askellukseen, hyvään juoksuasentoon sekä keskivartalonhallintaan. Sykettä nostettiin keväisessä Vermon maastossa ja Helsingin juoksupoluilla erityyppisin intervalliharjoittein.

Sporttiryhmässä tavoite oli tutustua erilaisiin liikuntamuotoihin sekä saada tietoa liikunnan terveysvaikutuksista sekä painonhallintaa tukevasta ravitsemuksesta. Lihasvoimaharjoittelun perusteita Sporttiryhmäläiset kokeilivat kuntosalilla ja fysioterapeutin ohjaamat keskivartalon sekä niskahartiaseudun voimaa parantavat tunnit toteutettiin tyhjässä kokoustilassa. Kovasykkeinen kuntonyrkkeily sai iloisen vastaanoton ja se toteutettiinkin useampana kertana.

Epcoksella lähdetään kesälomille hyvässä kunnossa ja liikuntavinkkejä ja asiaa harjoittelusta seurataan aktiivisesti Innosta Facebook -ryhmässä!