Innosta personal trainer -palvelut ja hinnat

Hinta sekä personal training- että fysioterapiapalveluissa Helsingin, Espoon ja Tampereen alueella muodostuu ostetun palvelun laajuuden ja palvelun ominaisuuden perusteella. Valmennuksessamme on mm. kilpaurheilijoita, laihduttajia sekä kipuasiakkaita, joiden kyky liikkua on heikentynyt.

Me olemme oikeasti hyviä työssämme. Jos et tykkää ensimmäisestä tai vaikka toisesta kerrasta, niin et maksa mitään.

Jos harjoittelu tähtää esimerkiksi kivuista johtuvan liikerajoituksen poistamiseen, tai vaikkapa selkäkivun vähentämiseen painoa pudottamalla ja lihasvoimaa kivun sallimissa rajoissa vahvistamalla, on kyse fysioterapiasta. Jos tavoitteenasi on laihduttaminen tai vaikkapa kropan muokkaaminen lihaksikkaaksi on kyse personal trainingistä.

Paritreeni piristää myös kaiken kokenutta vetäjää:)
Paritreeni piristää myös kaiken kokenutta vetäjää:)

Hinta

Fysioterapia ja personal training tarkoittavat meillä kirjaimellisesti aktiivista ja sparraavaa toimintatapaa. Et siis maksa kerroista vaan kokonaisuudesta. Personal trainingin aikana sinulle tehdään esimerkiksi ravitsemusta koskeva analyysi, päivä-, viikko- ja kuukausiohjelmat ja valmentaja on sinuun yhteydessä aktiivisesti. Kehitystä seurataan ja muutoksia ohjelmiin tehdään sitä mukaan, kun valmennus etenee ja seurantatestit tuottavat dataa kehityksestä.

  • Fysioterapia on arvonlisäverotonta ja kuukausihinta sisältäen kaksi testaus- ja/tai harjoituskertaa on noin euro 185-210 sis alv 0. Lue tarkemmat kuvaukset fysioterapiahinnoittelusta ja palveluvalikoimasta täältä.
  • Personal training on tavoitteellista harjoittelua vaikkapa Töölön kisahallilla Helsingissä tai Tampereen Pyynikin harjulla juosta kirmaten. Meillä personal training tähtää esimerkiksi jonkin urheilusaavutuksen mahdollistamiseen tai vaikkapa häitä varten laihdutukseen. Kuukausi personal trainingiä sisältäen kaksi harjoituskertaa on hinnaltaan noin 185-220 euro sis alv 24%. Lue tarkemmat kuvaukset pääkaupunkiseudun personal trainer -palveluista ja Tampereen personal trainer -palveluista.

Kokemuksiemme mukaan osa asiakkaistamme haluaa paljon tietoa ja materiaalia sekä fysioterapian- että personal training -harjoittelun tueksi; osa kiinnostuu vain treeneistä. Meillä asiakaslähtöisyyttä on se, että jokainen saa sitä mitä palveluiltamme toivoo. Muista siis kertoa ja kysyä mitä haluat, niin myös saat sitä:)

Innostalla on kuntosaliharjoittelua varten yhteistyösaleja niin Helsingissä kuin myös Espoossa ja Tampereella. Sinun ei tarvitse sitoutua kuntosalijäsenyyteen treenataksesi kanssamme salilla. Lue lisää meistä ja tyytyväisistä asiakkaistamme!