Me teemme työtä, joka liikuttaa!

Olemme työssämme hyviä ja pidämme siitä, mitä teemme. Soita 0503210717 ja voit liikuttua pysyvästi.

Fysioterapeutit ja personal trainerit

Yrityksen visio on jo vuodesta 2009 ollut olla halutuin fysioterapia sekä personal trainer -yritys Helsingin ja Espoon alueella. Fysioterapeutit ja valmentajat ovat tärkeitä kumppaneitamme ja alansa arvostettuja ammattilaisia. Yritystä kehitetäänkin jatkuvasti heitä ja asiakkaita kuunnellen. Ota yhteyttä ja sovi ilmainen ensitapaaminen vaikka kahvikupposen ääressä.

Soita 0503210717 tai laita viestiä!

 • Johannes Hesso, fysioterapeutti, Faf personal trainer also in english

  Fysioterapeutti, Faf pt Johannes on yli 12 vuoden valmennuskokemuksen taustalla varustettu personal traineri. Lähellä sydäntä ovat kamppailulajit, juoksuharjoittelu sekä painonpudotusasiakkaiden ohjaus. Johannekselta voit kysyä tarvittaessa lisää valmennuksesta ja fysiopalveluista.

  • Puhelin 050 321 0717
  • Sähköposti
 • Sanna Oksanen, fysioterapeutti, Physiotrainer

  Ft. ja physiotrainer Sanna on porukan nestori. Sanna on kovan luokan konkari niin personal trainerina kuin myös fysioterapeuttina kipuasiakkaiden parissa. Jos haluat toiminnalliseen harjoitteluun erikoistuneen kilpafitnessurheilijan ja äärimmäisen mukavan tyypin, niin Sanna on oiva valinta.

 • Heini Kaappola, fysioterapeutti, personal trainer

  Heini on fysioterapeutti ja kestävyysvalmentaja. Ratsastustaustainen, kestävyyslajien moniosaajana Heini taitaa niin hiihdon kuin triathlonin osalajien vaatimukset. Valmennuksessaan hän painottaa pitkäjänteistä ja suunnitelmallista työtä tavoitteiden saavuttamiseksi, unohtamatta kuitenkaan liikunnasta nauttimista

 • Tiina Krusberg urheilufysioterapeutti personal trainer

  Tiina on vastaus tavoitteellisesti treenaavien harrastekilpaurheilijoiden toivomuksiin. Urheilufysioterapeuttina, MM-mitalistina sekä kilpatriathlonistina Tiina on kova lisä porukkaamme ja hän pitää tottakai myös eläimistä. Tiinalla on kotona jänis!

 • Joonas Putti, fysioterapeutti, pt.

  Joonas on Helsinkiläinen fysioterapeutti ja valmentaja sekä iso jässikkä raameiltaan. Hänen valmennusote on yksilöllinen ja siinä korostuu nousujohteisuus ja tavoitteellisuus. Joonaksen oma lajitausta on voimanostossa, kuntosaliharjoittelussa ja palloilulajeissa. Jos juoksu- tai voimannostoteniikka kiinnostavat, niin Joonaksen kanssa harjoittelu onnistuu vaikka Helsingin keskustan kuntosaleilla tai keskuspuistossa.

 • Kirsi Jokelainen, Fysioterapeutti, Faf personal trainer

  Kirsi on vankalla ammattitaidolla varustettu empaattinen mutta samalla jämäkkä valmentaja Espoosta. Kirsin kanssa suunnittelet toimivan ruokavalion ja treenit toteutuvat sekä turvallisesti että tehokkaasti. Hän ymmärtää hyvin myös kivun aiheuttamat haasteet harjoittelussa omakohtaisten kokemustensa kautta. Kirsin valmennuksessa on hauskaa ja inspiraation lähteenä toimivat sydäntä lähellä olevat fitness -lajit.

 • Meri Saarinen, fysioterapeutti, personal trainer ja pilatesohjaaja

  Meri on kehon hallinnan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja. Valmentajana ja fysioterapeuttina Meriä kiinnostaa sisäisen motivaation sytyttäminen ja liikunnan ilon metsästys. Valmennus- ja fysioterapiahommien lisäksi Meri ohjaa pilatestunteja ja treenailee itse kuntosalilla sekä lenkkipoluilla koiran kanssa. Vaikka Merin työote on paneutuva ja tarkka, keskeyttää hersyvä nauru useimmiten vakavammankin harjoituksen.

 • Hannes Moisio, personal trainer ja fysioterapeutti

  "Hyvinvoinnista yksinkertaisempaa". Nykypäivänä tietoa hyvinvoinnista tuotetaan paljon. Fysioterapeutti ja pt Hannes uskoo, että juuri perustekemisellä päästään pitkälle. Olipa tavoitteena liikuntaharrastuksen aloitus tai tavoitteellinen urheilu, perustuu tekeminen säännöllisyyteen ja nousujohteisuuteen. Etenkin voimaharjoittelusta ja sen optimoinnista Hanneksella on vuosien kokemus. Hannes kokee vuorovaikutuksen ja rauhallisen työotteen tärkeiksi asiakkaidensa kanssa. Voimaharjoittelun ja kuntonyrkkeilyn lisäksi vapaa-aika kuluu kitaraa soitellen ja ystävien kanssa elämästä nauttien.

 • Rauno the Staffy

  Rauno eli Rauski jatkaa jo edes menneen Into -staffin tassujen jäljissä. Rauski toimii omalla staffimaisella energiallaan porukan työhyvinvointivastaavana. Hän osallistuu myös tasaisen epätasaisesti valmennuksiin asiakkaiden niin halutessa. Todennäköisesti ainoa pusuttelija asiakkaiden suuntaan tässä yrityksessä.

Ota yhteyttä! Toimimme koko pääkaupunkiseudulla!

Jos sinua askarruttaa jokin harjoitteluun tai vaikka palautumiseen liittyvä asia, niin kysy meiltä apua vaikka meilitse. Se ei maksa mitään ja ohjaamme sinut eteenpäin, jos oma ammattitaitomme ei treenihaasteesi ratkaisemiseen riitä. Lääkäripalveluiden ja OMT-fysioterapian osalta teemme Helsingissä yhteistyötä INTO terveyden kanssa. Jos tarvitset hierontaa, tai haluat pätevän osteopaatin vastaanotolle niin suosittelemme Suomen urheiluhierontakeskusta.

Ota yhteyttä ja tutustu meihin ilmaisen ensitapaamisen merkeissä!

Yhteydenottolomake

Moni kolmen kuukauden personal trainer -valmennuspaketin ostanut asiakas jatkaa meidän valmennuksessa vuosia.Palvelumme eivät ole sidottuja tiettyyn paikkaan; toimimme niin Pohjois-Helsingin lenkkipoluilla, pääkaupunkiseudun kuntosaleilla, hiihtoladuilla kuin myös asiakkaidemme kotona! Tällä hetkellä pisimpään innostunut on valmennuksessa kuudetta vuotta.Personal trainer asiakkaidemme kokemukset sekä heidän saavuttamat tulokset sekä tyytyväisyys puhuvat puolestaan.