Personal trainer -palveluita ja liikkujan fysioterapiaa kohta 10 vuotta!

Innosta personal trainer syntyi toukokuussa 2009. Useamman vuoden työ treenarina ja fysioryhmien ohjaajana vaihtui yrittäjän arkeen. Jo alusta alkaen yrityksen tarkoituksena on ollut erikoistua monipuolisesti liikkuvan tai monipuolisesta liikkumisesta haaveilevan ykkösvalinnaksi Helsingin seudulla.

Pt ja fysioterapeutti samassa paketissa.

Innosta personal training ja fysioterapia on laadukasta sekä tehokasta valmennusta tai kuntoutusta. Se tarkoittaa taidollista mutta myös tiedollista kehittymistä. Asiakas oppii ja kehittyy kohti tavoitetta, joka hänelle itselleen on tärkeä ja jonka hän itse on päättänyt.

Innosta personal trainer on vajaan neljän vuoden amk -koulutuksen käynyt fysioterapeutti. Kun siihen yhdistetään treenareidemme oma kilpaurheilutausta ja monipuolinen osaaminen eri lajeissa, on menestysresepti valmis. Asiakas kehittyy ja saavuttaa tavoitteensa. Hän oppii johtamaan omaa terveyttään paitsi tiedollisesti niin myös taidollisesti. Mikä parasta asiakas myös ostaa lähes poikkeuksetta lisää valmennusta tai fysioterapiaa. Lue lisää konseptistamme: Personal trainingiä Helsingissä 10 vuotta!

Personal trainer- ja fysioterapiapalveluiden myynti on tuplaantunut vajaassa vuodessa. Nykyisin toimimme myös Espoossa.

Konseptin juju ei ole salaisuus. Kun asiakas saavuttaa jatkuvasti sellaisia tavoitteita, jotka tuntuivat ennen täysin absurdeilta, syntyy hyvä fiilis sekä luottamus omiin resursseihin vahvistuu. Tulee fiilis:

”Mihin kaikkeen pystynkään!”.

Siihen fiilikseen on helppo tarjota seuraava steppi ”vuoden päästä sä vedät Karhun kierroksen ton selkäsi kanssa, eikös vaan?!” Ja niin jatkuu treeni. Se jatkuu siitä, mihin edellinen treenikokonaisuus jäi. Kuntoa rakennetaan kuin sitä legendaarista taloa konsanaan. Selvitetään lähtötilanne ja rakennetaan perusta.

Kun kivijalka on valmis, Innosta personal trainer ja asiakas tuntevat toisiaan sen verran, että haastavammat vaiheet ja niitä palvelevat tavoitteet voidaan asettaa. Ja niin jatkuu rakentaminen kohti yhdessä tuunattuja tavoitteita. Kyse on yhteistyöstä ja tiedollisesta oppimisesta, jonka päälle rakennetaan taidollinen kehittyminen.

Innosta personal trainerin tulevaisuus näyttää hyvältä!

Innosta kasvaa ja tulemme luoksesi. Saat hyvän fiiliksen ammatilaisen vaikka kotiisi. Pidämme edelleen kiinni siitä, että jokainen Innosta personal trainer on pohjakoulutukseltaan fysioterapeutti. Heillä on myös yllättävän usein koira tai he ainakin pitävät koirista tai ainakin lupaavat pitää niistä. Tavoite on myös, että jokainen treenari on taidoiltaan etevämpi kuin perustaja.

Eli jos sinulla on tarpeettomia kipuja, kiemuroita selässä tai vaikka polvi ääntelee oudosti kyykistyessä, niin ota yhteyttä.

Jos alitamme odotuksesi et maksa mitään.

0503210717

Enable JavaScript to view protected content.

Lue lisää personal trainingistä ja fysiotrainingistä.